EFFECTIVITEIT

BFit coaching heeft verschillende trainingen ontwikkeld die de persoonlijke effectiviteit van medewerkers vergroten. De trainingen zijn praktijkgericht en worden uiteraard op maat gemaakt en zijn gericht op mensen die graag nog beter willen functioneren in een omgeving die steeds hogere eisen stelt.

Rationeel Emotieve Therapie (RET)

ook wel Rationele Effectiviteits Training confronteert de deelnemers met hun manier van denken en laat hen inzien dat hun emoties vaak gebaseerd zijn op irrationele ideeen. De gedachten en emoties die daarbij het flexibel en productief functioneren in de weg staan, worden uitgedaagd en veranderd. De training is bedoeld voor mensen die inzicht willen in mogelijk belemmerende gedachten om vervolgens meer grip te krijgen op eigen gedrag en emoties.

Assertiviteitstraining

Coachen op de werkvloer. Als beginnend of ervaren coach leren deelnemers hun rol en vaardigheden te verbeteren en meer inzicht te krijgen in hun eigen stijl van coachen. Welke competenties zijn belangrijk bij coachen en welke wil je als deelnemer verder ontwikkelen. De training is bedoeld voor mensen die collega’s coachen en voor beginnende leidinggevenden.